Suureksi pettymykseksi se on todettava teille maailman ihanimmille lukijoillenikin ääneen - ensimmäinen ja ainoa sims-tarinani on kohdannut loppunsa.

Oma elämäntilanteeni on muuttunut sellaiseksi, että tarinan jatkaminen on täysi mahdottomuus. Kone, jolla pelini ja tarinatallennukseni olivat, ei ole enää käytössäni ja uusi miniläppärini on varmasti kykenemätön pyörittämään peliä.

Harmittaa, etten saanut tarinaa päätökseen ja monet -itsekehun haisusta huolimatta- hyvät ideat ja juonenkäänteet jäivät käyttämättä.
Edellämainituista syistä uudenkaan tarinan aloittaminen ei onnistu, joten meikäläisen simstarinoiden parissa pyöriminen jää nyt täysin teidän toisten tarinoiden lukemiseen - joskaan en valita, sillä olen viettänyt lukemattomia tunteja toinen toistaan upeampien simstarinoiden lukemisen parissa.

Haluan tunnustaa, että kiinnostuksenne ja kommenttinne tarinaani kohtaan ovat lämmittäneet mieltäni lukuisia kertoja ja sanoa teille kaikille: KIITOS. <3

Olen pahoillani siitä, etten ole saanut aikaisemmin aikaiseksi ilmoittaa teille, ettei tarina enää jatku, mutta parempi kai myöhään, kuin ei milloinkaan.

Kiitos siis vielä kerran panoksestanne kommenttien voimilla - ne todella antoivat aina suurta kipinää ja intoa jatkaa tarinan suunnittelemista ja toteuttamista. Joten muistakaamme muiden sims-tarinoiden kanssa tämä fakta: kommentit ovat jokaisen tarinankirjoittajan kiitos tarinan parissa nähdystä työstä ja vaivasta.

Ihanaa syksynjatkoa tasapuolisesti kaikille tämän tekstin lukeville toivottaa pakotettuna sims-tarina"uran" lopettanut mahdottomuus :)

PS: Laittaisin tähän loppuun joitakin jäähyväiskuvia tarinani henkilöistä ja muitakin kuvia, jotka eivät blogiin asti koskaan päässeet, mutta kuten aikaisemmin ilmoitin; kone, jolla tarinaa tein, ei ole enää käytettävissä. :(